Rapid mai speră să câştige la TAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a dat câştig de cauză Timişoarei în cazul „Varga-Bălan" ceea ce înseamnă că giuleşteni nu vor juca în viitoare ediţiei a Ligii Europa.

Rapidiştii susţin că TAS a respins doar primul capăt de cerere al cazului „Varga - Bălan", dreptul de joc al celor doi, precizând că gruparea giuleşteană mai are încă şanse să participe în Liga Europa. „Cazul nu s-a încheiat. Acesta a fost doar primul capăt de cerere care a fost respins. Este cel legat de dreptul de joc al lui Varga şi Bălan. Şi a fost respins, iar eu recunosc că este o decizie corectă a lor. Noi am încercat să combinăm cele două capete de cerere. Dar, după cum am spus, cazul nu s-a încheiat", a afirmat George Copos.

Acţionarul majoritar susţine că cel de-al doilea capăt de cerere, referitor la buna credinţă de care a dat dovadă FC Rapid când i-a introdus pe teren pe cei doi fotbalişti, este cel mai important. „ Sperăm să primim cât mai repede un răspuns şi la acest capăt de cerere. Din punctul meu de vedere, încă mai avem şanse la Liga Europa", a explicat finanţatorul „alb-vişiniilor". Rapidul a terminat campionatul pe locul şapte şi dacă ar fi recuperat cele trei puncte pierdute la masa verde ar fi urcat pe poziţia a şasea, poziţie deţinută de Dinamo, şi ar fi prins ultimul loc pentru Liga Europa. Dacă giuleştenii nu primesc punctele înapoi, în această competiţie va merge Dinamo, alături de FC Vaslui, Steaua şi FC Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite