Copos: „Rapid are un buget de 5,5 milioane de euro”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii şi-au prezentat ieri echipa care va trebui să readucă gloria pentru „alb-vişinii": Dinu Gheorghe - preşedinte, Marius Şumudică - antrenor.

Apele s-au liniştit în Giuleşti. Astăzi, la prânz, George Copos a prezentat echipa care are ca misiune să ducă Rapidul cel puţin în Liga Europa. Astfel, Dinu Gheorghe a semnat un contract pe o perioadă de patru ani şi va fi preşedinte executiv în timp ce Marius Şumudică, care semnat un contract pe doi ani cu posibilitatea de prelungire cu un an, va fi antrenor principal. Pentru noul sezon, Rapid va avea un buget de 5,5 milioane de euro. „Purtăm discuţii cu Dinu Gheorghe de peste o lună de zile. El este cea mia bună soluţie pentru Rapid. Dinu va avea întreaga autoritate. Eu am obosit în fotbal", a spus George Copos la prezentarea celor doi.

Vor jucători de la Braşov
Noul preşedinte executiv, Dinu Gheorghe, a spus că din actulul lot vor dispărea nu mai puţin de opt fotbalişti. „Avem probleme în atac şi pe benzi. În mare parte, am rezolvat aceste probleme. Aducem jucători care se pliază pe ceea ce înseamnă Rapidul. Îmi doresc 2-3 fotbalişti şi de la Braşov, care pot face faţă în Giuleşti. Oricum, nu vom plăti milioane de aducerea de jucători", a afirmat Dinu Gheorghe. În schimb, Marius Şumudică a fost mult mai rezervat în declaraţii. „Este una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea. Mă oblig în faţa suporterilor să fac tot ce depinde de mine ca Rapidul să aibă un parcurs mai bun decât anul acesta. Nu vreau să spun mai multe, rezultatele trebuie să vorbească. Este o onoare pentru mine, antrenez una dintre cele mai titrate echipe. Le mulţumesc celor care au avut încredere în mine, domnului Dinu şi Copos", a declarat noul antrenor. Marius Şumudică a activat ca jucător la Rapid în două perioade, sezonul 1996-1997 şi 2001-2002, iar ca antrenor a fost secund în Giuleşti în stagiunea 2005-2005 şi a pregătit echipa a doua a clubului în 2005-2006.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite