Galamaz: "Meciul cu Stuttgart este finala vieţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, a declarat astăzi, într-o sesiune de chat organizată pe site-ul oficial al UEFA, că se aşteaptă ca ultimul meci din grupă, cel cu VfB Stuttgart, să fie şi cel mai dificil, deoarece este decisiv pentru participarea în optimile Ligii Campionilor.

"La Unirea suntem ca într-o familie, suntem foarte apropiaţi, nu numai pe teren sau în vestiar. Ne întâlnim în oraş cu familiile, avem relaţii bune şi formăm un grup puternic. Nu avem vedete în echipă, aşa că ne folosim de forţa grupului în faţa adversarilor. Cred că în fotbalul românesc nu mai există o apropiere atât de mare între jucători, oficiali şi antrenor", a spus George Galamaz.

Acesta a adăugat că toţi colegii săi au fost foarte fericiţi că au câştigat titlul şi s-au calificat direct în grupele Ligii Campionilor, dar obiectivul lor era şi să obţină puncte pentru a face o impresie bună. "După remiza cu Stuttgart ne-am gândit că putem termina pe locul 3, apoi a venit victoria cu Rangers, la Glasgow, aşa că toată lumea a spus că putem termina chiar pe locul secund. Acum mai avem nevoie de un punct", a afirmat jucătorul.

Galamaz a mai spus că numărul fanilor Unirii a crescut în ultimul timp şi jucătorilor le-a fost de ajutor faptul că peste 15.000 de spectatori au fost prezenţi la fiecare meci de pe stadionul Steaua. El a precizat că partidele din Liga Campionilor sunt foarte dificile şi din punct de vedere fizic, dar Unirea se concentrează şi asupra Ligii I, unde îşi doreşte să ajungă pe primul loc al campionatului, pentru a demonstra că nu au ajuns campioni "dintr-un accident" sezonul trecut.

"Sperăm să evoluăm în continuare în Liga Campionilor, dar este bună şi o participare în Liga Europa. Ştim că Steaua a ajuns aproape de finală acum câţiva ani şi sperăm cel puţin să atingem acest record. Dacă ar fi posibil să jucăm o semifinală, ar fi fantastic pentru noi", a adăugat fotbalistul campioanei.

El s-a referit şi la o eventuală ofertă de transfer: "Depinde de ofertă. Dacă este vorba despre un nume mare, s-ar putea să fie imposibil de refuzat, dar aş şi regreta să plec de la club în acest moment. Dacă nu este vorba despre o formaţie mare, aş fi fericit să rămân şi anul viitor. Meciul cu Stuttgart va fi cel mai greu, este finala vieţii noastre. Toţi ne gândim la un asemenea meci, care reprezintă un eveniment foarte important pentru fotbalul românesc. Poate că nu ar fi o surpriză dacă ajungea o echipă mare precum Steaua, dar va fi o imensă surpriză dacă am ajunge noi în primăvara europeană a Ligii Campionilor".

Căpitanul Unirii le-a mai spus utilizatorilor chat-ului că jucătorul său preferat este italianul Fabio Cannavaro, pe care îl consideră cel mai inteligent fundaş din fotbalul mondial, în timp ce Barcelona este favorită la câştigarea Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite