U Cluj şi-a tras vicepreşedinte-jucător! Vezi ce fotbalist va face şi muncă de birou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ardelenii de la Universitatea Cluj vor să revoluţioneze fotbalul românesc. Până să inaugureze super stadionul de cinci stele din Cluj, oficialii "şepcilor roşii" pregătesc o mare lovitură de imagine.

Omul cu banii de la U Cluj, Florian Walter, a luat o decizie suprinzătoare la nivelul Ligii I. Patronul Universităţii a hotărât ca jucătorul Gabi Boştină, 34 de ani, să fiu numit vicepreşedintele clubului ardelean.

Mai mult decât atât, fostul stelist, va continua şi cariera de fotbalist, în paralel cu munca de birou.

Boştină va fi cooptat astfel şi în Consiliul de Administraţie al clubului şi va putea lua parte activ la toate deciziile care vizează echipa.

"Gabi a fost tot timpul mai atras de latura administrativă a fotbalului. El va face parte din Consiliul din Administraţie şi urmează să aibă drept de semnătură. Va semna referatele antrenorului, va fi şi vocea fotbaliştilor, cred că am luat o decizie înţeleaptă. Urmează ca totul să fie bătut în cuie în Adunarea Generală din iunie. Gabi este un băiat inteligent şi sunt sigur ca va putea fi un conducător de carieră. Oricum, el rămâne jucător cel puţin până în vara anului viitor", a declarat Florian Walter, patronul lui U.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite