FRF a împrumutat 2,1 milioane de lei pentru a plăti impozite şi contribuţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Criza financiară se resimte şi la FRF. Potrivit bilanţului contabil, la 30 septembrie 2009, Federaţia avea "datorii ce trebuie plătite într-o perioadă de pînă la un an" în valoare de 6.094.325 de lei, aproximativ 1,45 milioane de euro.

"În vederea achitării obligaţiilor semestriale privind impozitul şi contribuţiile, FRF a împrumutat de la Raiffeisen Bank suma de 2,1 milioane de lei pentru o perioadă de 3 săptămîni, sub forma Descoperit de cont. Creditul garantat cu cash colateral a fost rambursat la termen, în condiţiile unei dobînzi anuale egală cu Rata de Refereinţă Ron plus o marjă de 3%, calculată asupra soldului debitor al contului curent", se menţionează, conform GSP, în raportul financiar pregătit de actuala administraţie de la Casa Fotbalului pentru Adunarea Generală a FRF din 25 ianuarie.

Situaţia financiară nu este însă îngrijorătoare, deoarece din acelaşi bilanţ contabil reiese că FRF avea la aceeaşi dată, 30 septembrie 2009, de recuperat creanţe în valoare de 17.899.251 de lei, circa 4,25 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite