Stoichiţă: „Un sezon european nefericit”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichita
Mihai Stoichita

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, după remiza cu Twente, că elevii săi puteau să se impună în faţa olandezilor, mai ales după ce în prima repriză a ratat mai multe ocazii, şi admite că acest sezon al Ligii Europa a fost unul "nefericit" din punctul său de vedere.

"Am reuşit să demonstrăm că fotbalul românesc nu e cu nimic mai prejos decât cel olandez, nu am fost cu nimic mai prejos decât liderul din Olanda. Puteam să câştigăm, mai ales că în prima repriză am ratat foarte mult, iar ei au avut o singură ocazie şi ne-au dat un gol. Totul a plecat de la o greşeală la mijlocul terenului, ceea ce s-a mai întâmplat şi îmi dă de gândit. În partea secundă, meciul a fost mai echilibrat, puteam să câştigăm şi noi în ultimul minut, dar să şi pierdem", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul consideră că Steaua se putea califica dacă ar fi ajuns la echipă înainte de începerea partidelor din grupe: "Pentru mine, Liga Europa a însemnat o experienţă nefericită, mai ales că în dubla cu Fenerbahce am pierdut mult din cauza arbitrilor, iar despre o analiză pentru tot nu pot să vorbesc. Am preluat echipa într-o perioadă grozavă, aşa că nu ar fi multe de spus".

Acesta a adăugat că va avea mai multe discuţii în următoarea perioadă cu oficialii Stelei pentru a pune la punct strategia pentru retur. "Eu încă nu mi-am luat vacanţă, voi mai veni pe aici să vorbesc cu patronul. Vom încerca să ne întărim şi sper să facem nişte transferuri valoroase, care pot duce echipa într-o cupă europeană. Chiar dacă suntem pe primul loc, nu trebuie să ne mulţumim cu atât şi să avem rezultate bune în retur", a conchis antrenorul.

NewsIn

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite