Artificii" marca Andone şi Cămătaru la Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Generaţia de Aur" a jucat un meci caritabil la Botoşani
"Generaţia de Aur" a jucat un meci caritabil la Botoşani

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” s-a dovedit neîncăpătoare, aseară, pentru meciul anului care a reunit echipa legendelor fotbalului românesc şi valorile din Moldova. Disputa s-a încheiat, aşa cum se întâmplă deseori în astfel de ocazii, la egalitate, 7-7.

Scopul pentru care s-a organizat această partidă a fost unul caritabil, sub lozinca „Prin sport redăm speranţă” urmărindu-se strângerea de fonduri pentru ajutorarea micuţei Alexandra Chisăliţă, de şase ani, diagnosticată cu diplegie spastică. 

Aproape 2.000 de botoşăneni au aplaudat, au scandat şi au urmărit cu sufletul la gură un meci cum nu vor vedea cu siguranţă prea curând. Jocul s-a disputat pe durata a a două reprize a câte 35 de minute. Pe teren s-au aflat pentru „Generaţia de Aur”: Prunea, Stelea, Andone, Iovan, Cămătaru, Rotariu, Petcu, Mateuţ, Vlădoiu, Doboş, Moldovan, Mihăescu, Orac, Dragnea, Balaci, Adrian Ilie, Sabău, Stoica şi Grozavu. Selecţionata Moldovei i-a avut în componenţă, printre alţii, pe Rotărescu, Alexa, Solomon, Şoiman, Popovici, Gireadă, Jercălău, Cotan şi Ciobanu,

Lovitura de începere a dat-o primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. Echipa României a început agresiv, reuşind să înscrie chiar de la început dintr-un penalty. Legendele fotbalului românesc au dovedit o prospeţime de invidia şi, chiar dacă media sa de vârstă a fost mai mare, a ţinut piept echipei Moldovei, care s-a străduit din răsputeri să se apropie de poarta apărată de Stelea. Prima repriză s-a terminat cu 3-0 în favoarea echipei României, însă pe parcursul celei de a două reprize, moldovenii au revenit în forţă. Andone şi Cămătaru au ridicat publicul în picioare cu „ artificiile” presărate în timpul jocului. Aşa cum se obişnuieşte în astfel de ocazii, meciul s-a încheiat la egalitate, 7-7. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite