Cristea: „S-a simţit sprijinul fanilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai contestaţi jucători dinamovişti de-a lungul timpului, de către suporterii echipei, Adrian Cristea, a fost acum aplaudat la final. Jucătorul a declarat că sprijinul fanilor a fost un factor important în obţinerea victoriei

„Mă bucur foarte mult pentru victorie. Toţi au zis că avem cea mai grea grupă şi trebuie să avem încredere. Vom avea un meci foarte dificil la Atena, însă până atunci avem meciuri grele în campionat. Suporterii ne-au încurajat şi asta s-a simţit", a declarat Adrian Cristea.

„Suntem singura echipă din România cu şanse în Liga Europa. Nimeni nu mai credea, dar jocul rezultatelor ne-a adus aici şi vrem să profităm. Cam rar să fie două minuni într-un timp atât de scurt, dar mergem la Atena să câştigăm", a mai spus mijlocaşul dinamovist.

Acesta a menţionat că au sosit multe oferte pe numele său la clubul din Ştefan cel Mare, după ce a anunţat că vrea să plece de la Dinamo. „Am primit multe oferte, am de unde alege. Vreau să plec, eu nu sunt omul care să se ascundă. Aşa sunt eu", a încheiat Cristea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite