Poli Timişoara, faţă în faţă cu Gloria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alb-violeţii încep în această seară, de la ora 20.30,  un nou sezon, primul meci fiind pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa. După dezamăgirile din sezoanele precedente, bănăţenii pornesc la drum cu obiective mai modeste, însă cu speranţe mari.

Startul competiţiilor oficiale este aşteptat cu încredere de noul antrenor de la Poli Timişoara. „S-au întâmplat foarte multe lucruri bune în această vară, am făcut o pregătire excelentă, iar jucătorii au căpătat încredere. Au fost rezultate bune în meciurile amicale, iar acest lucru a creat o atmosferă foarte bună, care îi ajută pe jucători să se concentreze foarte bine la ceea ce au de făcut”, a spus Vladimir Petrovici.

Acesta a avut şi cuvinte de laudă pentru adversar. „Gloria este o echipă bună, joacă fotbal şi de abia aştept debutul meciurilor oficiale după această perioadă de muncă intensă”, a declarat tehnicianul sârb al echipei bănăţene.

Preşedintle comitetului director al clubului crede că Poli poate depăşi performanţele realizate în sezonul trecut. „A fost o vară fierbinte, ne-am confruntat cu multe probleme. Vreau să facem un sezon mai bun decât precedentul şi cred că ne stă în putinţă”, a spus Gheorghe Chivorchian.
Iulian Tameş este mijlocaşul experimentat de la care toată lumea aşteapăt limpezirea jocului echipei la mijlocul terenului. „Am venit cu mare plăcere la Poli, un club de calibru în Liga 1 şi sper ca finalul de carieră să-mi aducă bucurii şi trofee aici. Poate unii vor spune că nu mă avantahează vârsta, dar vreau să arăt pe teren că anii nu contează”, a spus jucătorul în momentul în care a primit tricoul alb-violet cu numărul 10.

Vrsici nu este pe lista UEFA

Mijlocaşul Dare Vrsic nu a prins nici lotul pentru meciul de azi, motivul fiind o divergenţă între el şi şefii grupării alb-violete. „El cere 200.000 de euro pe an pentru următorii doi ani de contract pe care îi mai are, în condiţiile în care a încasat în trei ani 600.000, adică toţi banii pe care îi avea de primit în cinci ani. Noi nu am putut fi de acord, iar el ne-a dat în scris că vrea să plece liber şi dacă nu îl lăsăm se va lăsa de fotbal şi se va apuca de antrenorat. El nu e cu capul la noi, la fel ca şi Parks”, a declarat Marian Iancu, citat de „Prosport”.

Iată lotul pentru Liga Europa: portari - Pantilimon, Taborda, fundaşi - Dukici, Bonfim, Cisovsky, Scutaru, Cuciorvă, I. Popovici, Luchin, Mera, Sepsi, mijlocaşi – Chiacu, Alexa, Tameş, Curtean, Bourceanu, Poparadu, Dobricean, Contra, atacanţi – Mansour, Magera, Goga, Zicu, Axente, Moroşan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite