UPDATE Steaua - Pandurii 1-2, Latovlevici și Gardoș eliminați, Băcilă, accidentare foarte gravă.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disputa dintre Steaua şi Pandurii Tg. Jiu a fost palpitantă și chiar dramatică pe final. La pauză, gorjenii au condus cu 2-1 şi un om în plus, Latovlevici fiind eliminat. Şi de parcă nu ar fi fost suficient, Tătăruşanu s-a accidentat, fiind înlocuit cu Stanca. Bucureștenii n-au reușit să egaleze, iar în minutul 88 au rămas în 9 jucători, Gardoș fiind eliminat după ce i-a rupt piciorul lui Băcilă!

Dramă: Băcilă a suferit o dublă fractură de tibie și peroneu!

Gigi Becali: "Jucători fără caracter, asta sunt"

UPDATE. Pintilii a văzut cartonașul galben și a fost eliminat (mai avea unul) după o intrare tare la Brandan. Ambii antrenori ai echipei din Tg. Jiu, Grigoraș și Dinu, au fost și ei trimiși în tribună... Primul după accidentarea lui Băcilă, celălalt imediat după eliminarea lui Pintilii.

UPDATE. După accidentarea gravă a lui Băcilă și eliminarea lui Gardoț, Gigi Becali a părăsit stadionul din Ploiești.

UPDATE. În repriza a doua, Pandurii, deși au avut superioritate numerică, nu s-a aventurat în atac, ci a preferat să apere rezultatul. Nici Steaua n-a avut multe ocazii de gol, poate doar cele ale lui Tatu, care a trimis pe lângă poartă în minutul 64, și Nikolici, care nu a putut concretiza deși a scăpat singur cu portarul Mingote, fiind blocat de acesta cu un sfert de oră înainte de final.

În minutul 88, Gardoț a intrat tare, la deposedare, rupându-i piciorul lui Băcilă. Stelistul a văzut cartonaș roșu, iar fotbalistul gorjean a fost transportat cu ambulanța la spital.

Steaua a început tare meciul şi în minutul 3, Rusescu a marcat cu un şut din colţul careului mic la o pasă a lui Mihai Costea. După numai cinci minute, Voiculeţ a reuşit să egaleze cu ceva noroc, mingea trecând printre picioarele lui Tătăruşanu. În minutul 19, Latovlevici a oprit cu mâna balonul şutat de Nistor şi a fost eliminat. Lovitura de la 11 metri a fost concretizată de Pintilii şi Pandurii conduceau cu 2-1.

Rămasă în 10 jucători, formaţia bucureşteană a acuzat şocul. Brandan a intrat în locul lui Rusescu şi forţa ofensivă a Stelei s-a diminuat. Mai mult decât atât, în penultimul minut al primei reprize Tătăruşanu a încercat să prindă un balon şi s-a accidentat la picior... El a fost înlocuit cu Stanca.

Echipe de start: 

STEAUA: Tătăruşanu - Emeghara, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Prepeliţă, Bourceanu, Tănase - Rusescu, Tatu, Mihai Costea.

Rezerve: Stanca, Iliev, Brandan, Fl Costea, Martinovici, Bicfalvi, Nikolici.

PANDURII: Mingote - Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Cardoso - Voiculeţ, Pintilii, Lemnaru, Nistor - Băcilă, Stomajer.

Rezerve: Lazăr, Vlad, Rusu, Grigoraş, Batin, Vranjes, Maxim.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite