Cristescu: ”Prin acest gol mi-am făcut un cadou frumos!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Brașov a produs surpriza aseară, câștigând cu 3-0 chiar pe terenul Stelei. Este prima victorie a formației transilvănene în Ghencea (stadionul a fost inaugurat în 1974) și, totodată, cea dintâi obținută în fața roș-albaștrilor la București, în ultimii 41 de ani.

Fericit pentru golul marcat, dar mai ales pentru succesul echipei sale, mijlocaşul Marian Cristescu a declarat: "Mi-am făcut un cadou frumos prin acest gol, dar în primul rând cadoul este victoria. Noi nu am vrut să facem deranj la Steaua. Am venit să ne facem jocul şi ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în fața roș-albaștrilor, în București, după 41 de ani. La 3-0 am rămas foarte motivaţi. Ne gândeam că este 0-0. Nu ne-a fost deloc milă de adversari. Chiar dacă am învins acum, în meciurile din Cupă nu suntem favoriţi. Vor fi două partide diferite, în care nu se ştie cine va câştiga", a spus Cristescu.

Ultima victorie a braşovenilor pe terenul Stelei s-a înregistrat la 15 noiembrie 1970, atunci când ardelenii s-au impus cu scorul de 2-1. Aseară, golurile învingătorilor au fost marcate de Cristescu (min. 30), Teixeira (min. 34) şi Oros (min. 63).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite