Viorel Hizo: ”Am primit un gol incredibil!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a trecut din nou pe lângă victorie în grupele Ligii Europa. La fel ca la Roma, în urmă cu două săptămâni, când a condus cu 2-1, formația moldavă s-a văzut egalată atunci când avea și un om în plus pe teren...

Firește că antrenorul Viorel Hizo era extrem de afectat de acest semieșec: ”Am primit un gol incredibil! La o fază fixă... Nu sunt supărat pe cineva anume. Toți suntem de vină... E normal să existe tensiuni între jucători, pe teren. Zurich a jucat 18 minute în 10 oameni, însă nu e prima echipă care o face. Este o frustrare mare, mai ales că în repriza a doua am jucat bine. Am controlat jocul, însă ambele goluri le-am primit pe două greșeli impardonabile. Avem două puncte. Calificarea se joacă”, a spus antrenorul grupării moldave.

Preşedintele echipei FC Vaslui, Constantin Zotta, i-a felicitat pe jucători: "Au alergat foarte mult... Păcat! Cu puţină şansă, cu puţină atenţie am fi putut câştiga. Până în minutul 75, a plouat foarte tare. Terenul a fost alunecos. Nu este un rezultat chiar foarte rău, însă sunt mâhnit. Am avut victoria în mâinile noastre. Am luat foarte uşor golul doi”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite