Fabian Frei: "Meciul cu Oţelul Galaţi m-a epuizat total"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fabian Frei a reuşit "dubla" cu Oţelul Galaţi * Foto: Reuters
Fabian Frei a reuşit "dubla" cu Oţelul Galaţi * Foto: Reuters

Mijlocaşul echipei FC Basel, Fabian Frei, a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 2-1, din prima etapă a grupei C a Ligii Campionilor, că această partidă l-a epuizat total, informează cotidianul elveţian 20Minuten.

"Sunt fericit că am câştigat, dar n-a fost deloc simplu, aşa cum probabil mulţi gândeau că o să fie. Oţelul a făcut un presing agresiv, a fost o echipă combativă. Acest meci m-a epuizat total", a spus Frei, marcatorul primului gol al elveţienilor.

Atacantul Marco Streller, coautor la cele două reuşite ale gazdelor, a precizat că nu a fost susprins de forţa echipei gălăţene. "Când joci la acest nivel în Liga Campionilor nu există adversari slabi. Mă aşteptam ca românii să fie atât de puternici. Mă bucur că am început cu trei puncte, acest lucru ne dă încredere. Bine că am învins, e tot ce contează. Am avut momente bune, dar şi unele mai puţin bune. Eu aş spune că a fost penalti la faza din care am marcat golul victoriei", a afirmat căpitanul formaţiei FC Basel.

Campioana României Oţelul Galaţi a debutat cu o înfrângere în grupa C a Ligii Campionilor, după ce a pierdut, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-2 (0-1), întâlnirea cu formaţia elveţiană FC Basel, în prima etapă a grupelor competiţiei. Golul echipei Oţelul a fost marcat de Pena '58, în timp ce pentru FC Basel au înscris F. Frei '39 şi A. Frei '84 (penalty).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite