Hagi: "Performanţă am făcut pe teren, la şcoală misiunea mea a fost să trec clasa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul acţiunii "Ziua Porţilor Deschise", care a avut loc astăzi, între orele 10.00 şi 15.00, la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport (UNEFS), printre invitaţi s-a aflat şi Gică Hagi. Acesta a vizitat instituţia de învăţământ pe care a absolvit-o în urmă cu peste două decenii.

Căpitanul "Generaţiei de aur" a fotbalului românesc a vizitat UNEFS-ul, a vorbit cu actualii studenţi, s-a fotografiat cu ei şi a dat autografe. "Îmi este dor de tinereţea mea. A rămas mult în spate. Am petrecut ani frumoşi aici. Am fost student şi am jucat trei ani şi jumătate la Sportul Studenţesc, o echipă frumoasă, care m-a crescut foarte bine pentru fotbalul de performanţă", a declarat cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile.  

Hagi a recunoscut că performanţa a făcut-o pe teren, în timp ce obiectivul său pentru şcoală a fost de a trece clasa. Fostul internaţional a mărturisit că a impus copiilor săi să pună învăţatul pe primul plan, iar după aceea să se ocupe de sport. "Copiii fac sport şi astăzi. Există şi computerul, care are rolul lui. În restul timpului copiii trebuie să stea afară. Acolo te oxigenezi, nu la computer", a concluzionat Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite