Ilie Stan susține că Steaua este doar la 5% din ceea ce își dorește

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua s-a calificat în ”16”-imile Ligii Europa. 3-1 cu Larnaca * Foto; Petrică Tănase
Steaua s-a calificat în ”16”-imile Ligii Europa. 3-1 cu Larnaca * Foto; Petrică Tănase

Admirat de unii pentru trecutul său de fotbalist, contestat de alții ca antrenor, Ilie Stan a obținut prima performanță majoră de când se află pe ”Banca suspinelor”: calificarea în ”16”-imile Ligii Europa.

Intervievat după meciul cu AEK Larnaca, de Pro TV, Stan a declarat: ”Bucuria este foarte mare. Felicit echipa, staff-ul tehnic şi pe toată lumea care a avut încredere în noi. Am dovedit că dacă ne dăruim putem obţine performanţe frumoase. Pasiunea, munca depusă şi dorinţa de a schimba Steaua în bine au dat roade, dar acum văd doar 5% din ce vreau de la această echipă. E o calificare obţinută după un joc foarte bun, în care am fost împinşi de la spate de cei 50.000 de suporteri. Am făcut o ţară întreagă fericită de Sărbători".

Antrenorul Stelei a vorbit și despre Nikolici, cel care a marcat două goluri și a scos penalty-ul din care echipa bucureșteană a deschis scorul: ”El îşi doreşte foarte mult să joace pentru Steaua”. Ilie Stan a dezmințit că s-a vorbit despre plecarea lui de la echipă. El a mulțumit  familiei şi prietenilor care au avut mereu încredere în el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite