Cristi Borcea: ”Mă bucur că vom disputa finala Cupei României în faţa Stelei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La puține minute după meciul Dinamo - Gloria Bistrița (5-1), disputat aseară, în semifinalele Cupei României la fotbal, manșa retur, Cristi Borcea s-a declarat bucuros că echipa bucureșteană va întâlni pe Steaua în partida care va decide câștigătoarea competiției.

Dinamo s-a impus fără probleme în manșa a doua a întâlnirii cu formația din Transilvania, prin golurile înscrise de V. Munteanu (min. 10), Dănciulescu (min. 27 pen. și 61) și Țucudean (min. 54 și 90), respectiv Pădurariu (min. 45). În tur, bucureștenii au câștigat cu 2-0. ”Ne aşteaptă o finală în care avem un ascendent moral. Eu zic că o să câştigăm şi vom face o bucurie mare suporterilor. Mă bucur că vom disputa finala în faţa Stelei. O victorie cu această echipî e mult mai importantă. Dinamo este favorită în finală, după ultimele rezultate directe, dar Steaua are acum un alt antrenor şi va fi mai dificil", a spus Borcea la Sport.ro.

Președintele executiv al lui FC Dinamo, Dragoș Săvulescu, a mărturisit că i-a plăcut golul marcat de Ionel Dănciulescu, din foarfecă, pe care l-a comparat cu cel înscris de atacantul dinamovist, în Ghencea, acum patru ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite