Petrovici: "Va fi un meci imprevizibil cu Myllykosken Pallo-47"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vladimir Petrovici, antrenorul echipei FC Timişoara, a declarat că meciul din deplasare cu finlandezii de la Myllykosken Pallo-47, de joi, din Europa League, va fi unul imprevizibil.

"Apreciez fotbalul finlandez, seamănă mult cu cel britanic. Se marchează mult din faze fixe, se utilizează pasele lungi. Cu siguranţă, va fi un meci imprevizibil", a declarat Petrovici, citat de site-ul oficial al clubului bănăţean, apreciind că e bine pentru ''violeţi'' că returul se va juca la Timişoara.

"Sunt bucuros că nu am pierdut niciun meci din cele şapte partide, amicale şi oficiale, pe care le-am susţinut în această vară. Ne vom strădui să ne îmbunătăţim jocul mai departe", a mai spus Petrovici.

Tehnicianul sârb a anunţat că îl va folosi ca fundaş stânga pe Scutaru în locul lui Sepsi, acesta din urma, accidentat, fiind înlocuit pe ultima sută de metri cu Igor Popovici.

Meciul de joi, de pe stadionul "Saviniemi", din la Kouvola (Anjalankoski), va începe la ora 19,00 şi va fi arbitrat de o brigadă irlandeză, cu David McKeon la centru.

Vladimir Petrovic are la dispoziţie lotul: Pantilimon, Taborda - portari, Bonfim, Cisovsky, Mera, Luchin, Scutaru, I. Popovic, Alexa, Bourceanu, Curtean, Goga, Tames, Contra, Magera, Axente, Mansour, Chiacu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite