Viorel Moldovan: „Roman trebuie să revină cu picioarele pe pământ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, luni, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului", pe FC Vaslui.

Despărţite de patru puncte în clasament, FC Vaslui (locul 5) şi FC Braşov (locul 8) sunt în luptă directă pentru ocuparea unui loc de cupă europeană.

După înfrângerea din runda precedentă, de la Ploieşti, „stegarii" s-au depărtat la patru puncte de cupele europene, iar victoria este singura variantă pentru ca băieţii lui Viorel Moldovan să rămână în plutonul fruntaş.

Vom avea parte de un meci foarte greu, în compania unei echipe care se luptă pentru câştigarea titlului. Vasluiul are o echipă bună, cu jucători de valoare, care pot decide oricând un meci.

Venim după un eşec la Ploieşti şi suntem nevoiţi să luăm cele trei puncte cu FC Vaslui. Aştept o reacţie pozitivă din partea băieţilor, întrucât nu trebuie să ne distanţăm de prima parte a clasamentului.

În cazul în care ne vom impune, atunci vom avea un ascendent moral pentru confruntarea din Cupa României. Un insucces ne-ar îndepărta de obiectivul propus, iar o victorie ne-ar menţine în plasa echipelor fruntaşe", a declarat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

Nemulţumit de Mihai Roman

„Moldo-gol" a vorbit şi despre evoluţia din ultima vreme a mijlocaşului Mihai Roman, singurul „stegar" titular la echipa naţională din meciul cu Israel. „Aştept mult mai mult de la el. Roman este într-o scădere evidentă, dar sper să revină la forma care l-a propulsat în prima reprezentativă.

El trebuie să coboare cu picioarele pe pământ , iar dacă nu va înţelege că este esenţial să se gândească doar la fotbal, atunci va lua loc lângă mine, pe banca de rezerve. O convocare la echipa naţională ar trebui să te responsabilizeze şi mai mult", a conchis Moldovan.

Pentru meciul cu FC Vaslui, Moldovan nu se va putea baza pe Rui Duarte şi Cristi Oros, în timp ce Măldărăşanu, Abrudan şi Dani Coman au revenit în cursul acestei săptămâni la antrenamente.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite