Viorel Moldovan: „Sunt ca un câine turbat şi-mi vine să muşc pe cineva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov
Viorel Moldovan, antrenorul celor de la FC Braşov

După umilinţa suferită de FC Braşov în faţa Craiovei, 0-3, antrenorul „stegarilor", Viorel Moldovan, s-a declarat iritat de evoluţia propriei echipe şi aşteaptă un rezultat pozitiv în meciul pe care FC Braşov îl va susţine, mâine, acasă, cu Internaţional Curtea de Argeş.

Încă nu mi-am revenit după coşmarul de la Severin. Sunt precum un câine turbat şi-mi vine să muşc din cineva. Sufăr enorm şi sper ca această suferinţă să o simtă şi băieţii mei, care trebuie să spele ruşinea în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş.

Jucătorii trebuie să fie conştienţi de modul în care s-au prezentat şi aştept o reacţie din partea lor. Îmi doresc să redevenim acea echipă din turul campionatului. Vreau atitudine, dorinţă, implicare şi un meci bun din partea fotbaliştilor mei.

Sper să ne trezească şocul de la Severin şi să facem un joc la înălţimea aşteptărilor cu piteştenii. Adversarii noştri de mâine sunt redutabili în deplasare, dar noi suntem nevoiţi să evoluăm cu multă luciditate şi să obţinem toate punctele puse în joc", a declarat antrenorul celor de la FC Braşov, Viorel Moldovan.

Probleme de lot

Tehnicianul „stegarilor" a lăsat să se înţeleagă că problemele financiare de la echipă au afectat în mod direct evoluţia jucătorilor, braşovenii fiind neplătiţi de aproape două luni. „Am discutat cu băieţii după meciul cu Craiova şi am înţeles că sunt afectaţi şi de unele probleme interne ale clubului.

Oricum, astfel de greutăţi au toate echipele din Liga I şi nu trebuie să găsim alibiuri pentru prestaţia din teren. Însă, ei mi-au spus că nu reuşesc să păstreze acelaşi nivel de concentrare. Repet, însă, că nu avem nicio scuză pentru umilinţa de la Turnu Severin", a completat Moldovan.

Acesta a precizat că va efectua unele schimbări în formula de start, întrucât Abrudan, Ilyes şi Cristescu sunt suspendaţi, în timp ce Oros, Măldărăşanu şi Landauri sunt în recuperare. În schimb, în prima echipă a „stegarilor" va reveni portughezul Rui Duarte.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite