Ilie Balaci: „Craiova este o echipă jalnică, nu joacă nimic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După înfrângerea suferită de Universitatea Craiova, astăzi, pe propriul teren, în fața Brașovului, scor 1-2, fosta mare glorie a oltenilor, Ilie Balaci, nu s-a ferit să critice jocul „juveților“. 

După insuccesul în fața Brașovului lui Tony Conceicao, Universitatea Craiova este tot mai aproape de a doua retrogradare din ultimii șase ani, oltenii fiind la șase puncte de primul loc neretrogradabil, ocupat de Bistrița.

„Universitatea Craiova din acest moment este o echipă jalnică, rușinoasă, care nu joacă nimic. Nu vezi dăruire, motivație, nu vezi măcar un jucător mai de Doamne-Ajută. Practic, Universitatea este ca și retrogradată.

Jocul echipei nu dă vreo speranță de salvare de la retrogradare. Nici nu se poate pune sub semnul întrebării victoria Brașovului, care a câștigat absolut meritat meciul de astăzi. Acum, Universitatea Craiova are cea mai slabă echipă din ultimii 25-30 de ani.

Nu știu cine a adus jucătorii aștia străini la Craiova, gen Zoro sau Lopes, fotbaliști care se presupune că au evoluat în Spania sau în alte țări, dar eu nu cred că este vorba despre aceiași jucători. La faza golului de 2-1, Zoro ăsta trebuia să ia spada, ca să taie mingea în două. Oricum, o să vin la meciurile Craiovei din liga a doua“, a declarat, la Fanatik Show, Ilie Balaci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite