100.000 de euro pentru FC Timişoara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zicu a înscris opt goluri pentru Timişoara în acest sezon de Liga I, fiind cel mai bun marcator  al echipei
Zicu a înscris opt goluri pentru Timişoara în acest sezon de Liga I, fiind cel mai bun marcator al echipei

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş (CJT), Constantin Ostaficiuc, a declarat că  FC Timişoara va primi de la autorităţile locale 100.000 de euro în luna decembrie pentru că şi-a îndeplinit obiectivul de a se clasa pe podium la finalul turului.

"Clubul va primi 100.000 de euro sau chiar mai mult, în decembrie. Vor primi aceşti bani, pentru că şi-au îndeplinit obiectivul, acela de a se clasa pe podium la finalul turului", a spus Ostaficiuc, în cadrul unei emisiuni a postului Radio Timişoara.

Oficialul CJT a menţionat că intenţionează chiar majorarea sumei, dar conducerea clubului nu a semnat actul adiţional al contractului de finanţare pe anul 2010. "Eu şi grupul meu politic vom propune chiar majorarea sumei, însă există o problemă, aceea că staful administrativ al clubului nu a semnat actul adiţional pe 2010, probabil pentru că îşi doreşte mai mulţi bani", a menţionat preşedintele CJT.

FC Timişoara a încheiat turul ediţiei 2010-2011 a Ligii I pe poziţia a doua a clasamentului, la trei puncte în spatele liderului Oţelul Galaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite