Craiova: Săndoi a făcut analiza amicalului cu Israel. Vezi pe cine a remarcat selecţionerul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Săndoi are încredere în jucătorii Ştiinţei
Craiova: Săndoi are încredere în jucătorii Ştiinţei

Remiza de la Tel Aviv, 1-1 cu reprezentativa de tineret a Israelului, l-a mulţumit pe selecţionerul tricolorilor mici, Emil Săndoi.

Tehnicianul consideră amicalul din „Ţara Sfântă“ un test util pentru naţională, el lăudând evoluţiile câtorva jucători, printre care şi Cosmin Gângioveanu, mijlocaşul Ştiinţei.

Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, dar mai ales de faptul că Gardoş, la primul său meci ca titular, s-a înţeles foarte bine în centrul apărării cu Papp. Peste media echipei s-au mai ridicat Gângioveanu, care a şi înscris un gol spectaculos, Andrei Ionescu, Rîpă şi Sburlea. Este un rezultat bun în condiţiile în care nu i-am avut la dispoziţie pe Găman, Melinte şi Bicfalvi“, a spus Săndoi pentru site-ul tricolori.ro.

Am făcut un joc bun împotriva unei echipe bune, din care au făcut parte Gai Assulin, de la Barcelona, şi Ben Sahar, de la Espanyol. Sunt mulţumit şi de rezultat, chiar dacă după numărul de ocazii avute cred am fi meritat victoria. Am deschis relativ repede scorul, prin Gângioveanu, în minutul 7, dar la fel de repede am şi fost egalaţi, în minutul 14. Ne-am atins obiectivul, am folosit toţi jucători deplasaţi în Israel. Am stat bine în teren, lucru îmbucurător. Am închis culoarele, nu ne-am pierdut cu firea când am fost presaţi, iar în prima repriză chiar am controlat jocul“, a completat selecţionerul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite