Ienei, dezamăgit de evoluţia tricolorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al României i-a transmis lui Răzvan Lucescu că trebuie să se schimbe. Emeric Ienei, selecţionerul care a condus România la Cupa Mondială din 1990, s-a arătat îngrijorat de jocul prestat de "tricolori" în ultimele meciuri amicale şi consideră că Răzvan Lucescu ar fi trebuit să revigoreze echipa naţională "încă de acum 7 luni".

"Nu mă îngrijorează neapărat rezultatele, ci jocul echipei, iar aici trebuie pus ceva la punct. Echipa trebuia revigorată încă de acum 7 luni, iar acum lucrăm cam pompiereşte. Nu avem încă un schelet al echipei, 8-9 jucători care să joace la fiecare meci 50-75 de minute, după care poţi să încerci alţi jucători", este de părere Emeric Ienei.

Emeric Ienei a ţinut totodată să-i reamintească lui Răzvan Lucescu că la selecţionată există unele deosebiri faţă de o echipă de club: "Eu îl apreciez pe Răzvan pentru că este un tânăr antrenor talentat, care poate să aibă influenţă asupra unui grup, însă trebuie să-şi revizuiască gândirea, deoarece la echipa naţională nu ai mereu jucătorii la dispoziţie şi atunci trebuie să ai o strategie, ca să poţi dezvolta relaţiile de joc. Trebuie să ai un pilon în jurul căruia să formezi echipa".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite