Edi Iordănescu, misiune imposibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul lui Anghel Iordănescu trebuie să învingă pe Dinamo, Rapid, Napoli, CFR Cluj şi Liverpool pentru a rămâne antrenor în Ghencea.

Victor Piţurcă a stat la Steaua două luni. Ilie Dumitrescu a rezistat doar 40 de zile. Edi Iordănescu ar putea sta şi mai puţin pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Gigi Becali i-a transmis că trebuie să câştige tot până în iarnă dacă vrea să stea în Ghencea. Asta înseamnă că băiatul lui Anghel Iordănescu va trebui să câştige cu Oţelul, Rapid, Dinamo, Napoli sau Liverpool. Dar nici aşa nu este sigur de postul său, mai ales că Gică Hagi l-a anunţat pe Gigi Becali că s-a răzgândit şi că este pregătit să preia echipa. „Sunt angrenat într-un proiect, iar acum nu se poate. Ce va fi peste două sau trei săptămâni, nu ştiu... Ideal ar fi din iarnă! Discuţii pot avea întotdeauna, iar în ultimele două luni au tot venit, am fost curtat", a afirmat, aseară, „Regele". Vestea l-a încântat pe patronul Stelei, care va începe discuţiile cu Hagi cât mai curând. „M-am bucurat să aud că Hagi ar fi dispus să revină. O să-l sun pe Gică, să văd ce are de gând. Poate să revină din iarnă, nu ştiu, o să vedem", a afirmat Gigi Becali.

Becali pune presiune pe Iordănescu
Mâine, Steaua are o deplasare extrem de grea, la Galaţi. Oţelul lui Dorinel Munteanu este pe primul loc în Liga I şi a câştigat toate meciurile jucate pe teren propriu. A fost 1-0 atât cu Târgu Mureş cât şi cu Braşov, 2-0 cu Pandurii şi 4-1 cu Unirea Urziceni. Dar, gălăţenii au avut tot timpul probleme în meciurile contra roş-albaştrilor. În 44 de întâlniri directe au câştigat de numai şapte ori, au remizat de trei ori şi au pierdut de 34 de ori. Presiunea care apasă pe umerii lui Edi Iordănescu este imensă, mai ales că Becali nu concepe să nu câştige la Galaţi. „Vom câştiga fără probleme la Galaţi, vom învinge fără probleme. Nu există »dacă» la mine există doar punct ochit, punct lovit. Nu e altă soluţie cu Oţelul, aşa că nu pot să comentez ce va fi dacă nu vom învinge", a afirmat finanţatorul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite