Duşan Uhrin jr.despre meciul cu Gaz Metan:" Trebuie să marcăm repede"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la Timişoara, Duşan Uhrin jr., a mărturisit că de abia aşteaptă startul returului şi că îşi doreşte ca echipa sa să înceapă cu o victorie contra Gazului, în meciul de sâmbătă.

"Ne bucurăm că vom începe chiar dacă vremea nu ne ajută. Suntem încrezători că suntem pregătiţi pentru acest teren, suntem încrezători că vor veni să ne susţină suporterii, vom avea nevoie de susţinere din partea fanilor. Ne concentrăm asupra echipei noastre, chiar dacă avem informaţii despre Gaz Metan", a spus antrenorul ceh.

Referindu-se la tactica pe care o va folosi, Duşan Uhrin jr. a precizat că jucătorii săi trebuie să înscrie în primele minute ale jocului cu medieşenii.

"Echipa lor nu a suferit transformări mari, ei joacă în acelaşi sistem în continuare, deci le cunoaştem formaţia. Am văzut şi ultimele lor trei meciuri şi cele din pregătiri. Jucăm acasă şi trebuie să ne prezentăm bine. Legat de meciurile directe din ultimele două sezoane, am mai spus că în fotbal, istoria nu prea există, noi trebuie să ne uităm mereu înainte şi să ne pregătim pentru meciul care urmează, deci înfrângerile din trecut nu înseamnă nimic. Sunt concentrat şi conectat la acest meci. Îl aştept cu bucurie. Ar fi bine să înscriem repede", a spus Uhrin jr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite