Uhrin îi laudă pe timișoreni după 0-0 cu Sparta Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dusan Uhrin jr., antrenorul celor de la Poli Timișoara, și-a lăudat jucătorii după egalul obținut în partida cu Sparta Praga, scor 0-0, disputată în cadrul cantonamentului din Spania.

"Cred că am reuşit să îndeplinim ce trebuia, contra unei formaţii foarte valoroase. Le-au lipsit şi lor trei jucători, dar asta nu i-a deranjat. Şi ceilalţi care au evoluat la Sparta sunt fotbalişti care au jucat în UEFA Europa League. Sunt mulţumit cu modul în care am jucat în repriza a doua. Am ţinut ca Zicu să joace toate cele 90 de minute, şi-a îndeplinit sarcinile, a făcut un meci bun. Este devreme să vorbim deocamdată despre conturarea unui prim 11. L-am introdus şi pe Magera, avea nevoie să joace şi s-a mişcat bine", a declarat Uhrin jr. pentru site-ul oficial al timișorenilor.

FC Timişoara a remizat, duminică, scor 0-0, cu echipa cehă Sparta Praga, într-un meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Spania disputat în localitatea La Cala. Bănățenii vor mai juca cu Dnepr Dnepropetrovsk, la 2 februarie și au programată revenirea în țară la 3 februarie, însă Uhrin ar putea prelungi stagiul din Spania în funcție de condițiile meteo din România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite