Dumitru Dragomir a interzis fanilor intrarea cu ziarul ProSport la meciul Rapid - U Cluj!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dictatura din fotbalul românesc capătă accente comice: Liga Profesionistă e Fotbal (LPF) a interzis fanilor să introducă pe stadion la meciul de ieri, Rapid - U Cluj (1-1) cotidianul ProSport, care avea o pagină-manifest!

Conform Mediafax, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, le-a transmis jandarmilor să nu permită accesul pe stadion cu ziarul ProSport ce conţine pagina-manifest împotriva celor care au ruinat fotbalul românesc, cu mesajul "Jos Mitică! Jos Naşu'!". În cadrul şedinţei, unul dintre cei care au propus acest tip de cenzură s-a justificat: "Ce facem aici, revoluţie?".

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat la Sport.ro că fanii nu au voie cu astfel de materiale în spaţii publice, conform legii. "Nu au voie cu nimic, citiţi legea. Este un material care incită la violenţă. Trebuie să respectăm legile ţării. E valabil pentru toate meciurile. Dacă flutură batiste albe atunci este în regulă, intrăm în civilizaţie. LPF a dat în judecată ziarul, a dată în judecată pe cei din conducere, noi nu suntem puşi aici să acceptăm propaganda pe care o face ziarul. Fanul lasă la poartă ziarul şi când iese îl ia şi îl citeşte acasă. La toate meciurile este control corporal, pe toate stadioanele. (...) Acest aspect incită la violenţă. Dumneavoastră incitaţi la crimă", a spus Dragomir.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, a afirmat, conform sport.ro, că nu au existat indicaţii privind fanii care vin cu ziarul ProSport. "Nici Jandarmeria şi nici firma de pază nu a primit indicaţii să oprească pe cineva care are la el ziarul ProSport", a afirmat Enache.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite