Dragomir: "Îmi pare rău de Craiova, dar Mititelu nu poate conduce nicio o societate cu doi salariaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF a comentat decizia prin care Adrian Mititelu a fost obligat să-i plătească despăgubiri de şapte milioane de euro lui Victor Piţurcă

"Nu i-am văzut în viaţa mea pe membrii comisiei. De dimineaţă am aflat decizia. Cine l-a pus pe Mititelu să semneze un asemenea contract? L-a pus Dragomir? A ţinut cu bodyguarzii la porţile stadionului antrenor de echipă naţională. Să văd ce a spus Mititelu, fac raport la comisii să fie judecat şi după aceea îl acţionez şi penal. Vreau să epuizez toate instanţele civile. Dacă eu sunt vinovat, eu voi trage ponoasele şi invers.

Mititelu nu poate conduce nicio o societate cu doi salariaţi, dar un club cum este Universitatea Craiova. L-am ajutat pe acest om mai mult ca pe oricine, regulamentar bineînţeles. I-am plătit angajaţii şi atât m-am zbătut să primească licenţa şi toată facerea de bine s-a întors împotriva mea. Mititelu nu poate să facă nimic. Când se epuizează instanţele sportive, federaţia va fi ca un executor judecătoresc. Mititelu nu va fi de acord şi se va duce la instanţele civile. Dacă TAS-ul dă un verdict, pot să vină toate instanţele civile că nu au ce să facă. După recursul din România, Mititelu se va duce la TAS, care va lua decizia finală. La noi se poate greşi, dar la TAS nu există presiune. Eu şi Mircea Sandu ne vom elibera de cei care au greşit dacă i se va da dreptate lui Mititelu. Sentinţa poate fi suspendată pe perioada procesului, cât timp Mititelu se va adresa către toate instanţele, nu trebuie să plătească datoria către Piţurcă acum.", a declarat Dumitru Dragomir la gsptv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite