Dragomir: "Mă aşteptam ca Dinamo să nu se califice"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi seară, că se aştepta ca Dinamo să nu reuşească să treacă de Hajduk Split în turul trei preliminar al Ligii Europa şi că echipa bucureşteană poate s-ar fi calificat în play-off-ul Ligii Europa dacă avea un portar "ca lumea".

"Mă aşteptam ca Dinamo să nu se califice, ştiam că nu va rezista presiunii. Dinamo este o echipă uşoară. Este o echipă de 4-5 în campionat. Dacă îl pierd pe Torje sau pe unul dintre Cristea, s-au dus. Dacă aveau un portar ca lumea poate reuşeau. Curcă este vinovat la două goluri. Nu ştiu cine este vinovat pentru înfrângere, dar nu poţi să schimbi jumătate din echipă când joci în cupele europene. Cum să nu joci cu amândoi Cristea? Sunt fotbalişti, trebuie să joci de la început cu ei. Schimbările au dat peste cap Dinamo", a spus Dragomir la Digi Sport.

Echipa Dinamo Bucureşti a fost eliminată din Liga Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-0 (3-0), de formaţia croată Hajduk Split, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei. În tur, la Bucureşti, Dinamo s-a impus cu scorul de 3-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite