Dragomir despre derbiul din Ghencea:" Rapid a fost clar peste Steaua"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Ligii Profesionsite de Fotbal, Dumitru Dragomir, crede că victoria Rapidului în faţa Stelei este meritată, pentru că giuleştenii au jucat mult mai bine.

"Rapid a meritat victoria, nu poate nega nimeni asta. A fost clar peste Steaua. Dar meciul a fost de o slabă factură. Nu pot să spun că mi-a plăcut ce am văzut, dar este o victorie importantă pentru cei de la Rapid. Iar meritul este tot al lui Şumudică, păi ce putea să schimbe Rada în câteva zile? Asta e echipa lui Şumudică, el a făcut pregătirea cu jucătorii ăştia",a spus Dumitru Dragomir.

"Corleone" nu vede cu ochi bune prezenţele echipelor româneşti în viitorul sezon european şi spune că Steaua încă îşi poate face calculele pentru Europa League.

"Steaua poate să spere la Liga Europa. A pierdut ambele derbiuri, dar vă spun eu că şi Dinamo, şi Rapid şi Steaua vor evolua în cupele europene. Steaua o să se ducă din Cupa României. Din păcate nu asta e problema, dacă se califică sau nu, ci ce vor obţine dacă ajung acolo. Nu prea au echipe pentru cupele europene şi nu ştiu ce rezultate pot obţine acolo", a punctat Mitică Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite