Dumitru Dragomir: "Steaua nu m-a convins, doar Tatu m-a impresionat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat evoluţia echipelor româneşti din stagiile de pregătire din străinătate, spunînd că a fost impresionat de jocul prestat de Rapid şi Dinamo, dar şi de U Cluj şi CFR.

"Mi-au plăcut Rapidul şi Vasluiul în mod deosebit. Dar şi Dinamo, U Cluj şi CFR Cluj au jucat foarte bine. Steaua încă nu m-a convins, au fost prea multe schimbări ca să pot să apreciez ceva despre Steaua. Îmi place Tatu, e bunicel şi ştie cu mingea.

Valorile ar trebui să rămînă în România, iar Bănel a dovedit că face cinste fotbalului nostru, e muncitor şi pune suflet. Trebuie să rămînă la Steaua", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Oficialul de la LPF a comentat şi decizia Federaţiei de a depuncta echipele ai căror conducători vor avea un limbaj ne la locul lui în emisiunile de la Radio şi TV. "De acum, jignirile între conducători vor duce la depunctarea echipei. Dacă nu ştiu să se calmeze cînd le-o spui cu frumosul, atunci să înveţe de frică", a mai spus Dragomir.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite