Dragomir, atac la Lupescu: "Cer să fie trecut în subordinea lui Kassai"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF spune că a primit o recomandare de la FIFA în care i se cerea ca directorul general a FRF să fie trecut în subordinea secretarului general, Adalbert Kassai

"Cer ca Lupescu să fie trecut în subordinea lui Adalbert Kassai, secretarul general al Federaţiei. Menţionez că relaţiile dintre mine şi Ionuţ sînt foarte bune, dar aceasta este o recomandare FIFA", a spus Dragomir. Acesta a fost susţinut şi de un apropiat la fraţilor Becali, Vasile Şiman. Patronul Sportului Studenţesc a cerut că funcţia pe care o ocupă Lupescu în acest moment să fie schimbată din director general în director sportiv. Se ştie faptul că Lupescu nu este în cele mai bune relaţii cu Victor şi Ioan Becali pentru că fostul mijlocaş îl susţine pe Răzvan Lucescu la cîrma naţionalei.

Replica lui Ionuţ Lupescu nu a întîrziat: "Activitatea între mine şi Bela Kassai nu s-a întrepătruns niciodată, eu m-am ocupat de echipa naţională şi activitatea internaţională, el de fotbalul intern, iar ceea ce a cerut FIFA este doar o recomandare, nu ne impune. Sunt federaţii care lucrează la fel, gen Olanda, pe care am copiat-o în ultimii ani", a spus Lupescu, conform gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite