Coaliţie împotriva lui Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Gigi Becali a afirmat că o mare parte a patronilor din Liga I se vor "răscula" în cazul în care Rapid va pierde la „masa verde" cu Timişoara.

Apropierea verdictului în cazul „Varga-Bălan" a învolburat apele în Liga I. Cluburile care se luptă la titlu fac presiuni ca Timişoara să nu câştige la „masa verde" cele trei puncte care le-ar mări şansele de a câştiga campionatul. Cel mai vehement este Gigi Becali, cel care a ameninţat că va forma o coaliţie prin care Dumitru Dragomir să fie joc de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal. Patronul Stelei susţine că are deja nouă aliaţi pentru a-l da jos pe Dragomir. „Acum a început să se autopronunţe pe la comisii. Cei de la comisii vor ţine cont de ce spune el. Până acum a împăcat şi capra şi varza, dar acum vrea să împace doar capra. Mai sunt vreo nouă verze pe care nu le împacă. Am vorbit cu Bucşaru, cu Borcea, cu Porumboiu şi cu Mureşan. Dacă nu se dă 3-0, jos pălăria. Sunt cinci cluburi şi cu Rapid şase, care nu sunt de acord cu 3-0. Dacă se dă 3-0 pentru Timişoara noi şase, plus încă trei-patru cluburi ne vom constitui parte în procesul de la Lausanne", a declarat Gigi Becali la GSP TV. Ideea este susţinută şi de Cristi Borcea. „Sută la sută vom forma o coaliţie. Nimănui nu îi convine să nu rămână rezultatul de pe teren la Rapid - Timişoara", a afirmat şi preşedintele executiv dinamovist.

Copos: „Documentele de transfer sunt legale"
Patronul Rapidului spune că transferurile lui Varga şi Bălan de la Sportul Studenţesc s-au făcut cu girul LPF. „Rapid nu a făcut altceva decât să respecte regulamentul. Toate celelalte lucruri sunt făcute între Marian Iancu şi Dumitru Dragomir. Cei de la LPF m-au asigurat că toate documentele de transfer sunt valabile. Cei doi jucători stau de două săptămâni pe bară, cei care sunt responsabili de acest lucru vor plăti", a afirmat Copos.

Iancu vorbeşte de şantaj
Aflat în a tabăra adversă, Marian Iancu, patronul Timişoarei, susţine că metoda încercată de Gigi Becali este echivalentă cu un şantaj, motiv pentru care va sesiza autorităţile. „În primul rând nu judecă Dragomir, ci comisiile. Este un ţantaj ordinar al lui Becali, care va face obiectul unei plângeri penale", a tunat Iancu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite