Dorinel Munteanu: “Vreau cupele europene şi nu sunt nebun”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul celor de la Oţelul era entuziasmat după victoria de sâmbătă, care i-a adus o iarnă mai departe de zona fierbinte din josul clasamentului. Dorinel Munteanu a confirmat că jucătorii săi vor fi răsplătiţi cu o vacanţă mai lungă, până pe 7 ianuarie.

În cazul în care nu câştigau meciul cu Universitatea Craiova, gălăţenii ar fi fost chemaţi la antrenament a doua zi după Revelion, pe 2 ianuarie. "Sunt un antrenor fericit, am terminat cu bine cele mai grele şase luni din carieră. Să se ştie că nu am uitat obiectivul fixat de club în vară, când am fost adus la echipă. Cu două - trei transferuri şi multă muncă putem ajunge pe un loc de cupele europene. Să ştiţi că nu sunt nebun şi nici nu spun asta într-un moment de euforie", a declarat Dorinel Munteanu.

Petrecere în jurul porcului

Gălăţenii vor sărbători încheierea sezonului ceva mai departe de primul loc retrogradant duminică după prânz, la tradiţionala petrecere din jurul porcului. Petrecerea va avea loc, la fel ca în ultimii trei ani, la complexul Pibunni din pădurea Gârboavele, cu şoriciul jumulit direct de pe godacul proaspăt sacrificat şi udat cu vin fierbinte şi ţuică fiartă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite