Dorinel Munteanu: "Mă bucur că se dă credit antrenorilor români"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că este bucuros că se dă credit antrenorilor români, după ce campioana CFR Cluj l-a angajat pe Sorin Cârţu în locul italianului Andrea Mandorlini.

"Mă bucur că patronii noştri dau din ce în ce mai mult credit antrenorilor români. Consider că avem o şcoală de antrenori foarte bună, dar tehnicienii români nu primesc foarte multă încredere. Pentru Mandorlini este însă foarte dificil. Să munceşti un an şi jumătate, să câştigi campionatul şi chiar înainte de a juca în Liga Campionilor să fii demis, e foarte delicat", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu a comentat şi situaţia prin care trece fostul său colaborator de la Steaua Bucureşti, preparatorul fizic Yuksel Yeşilova, înjunghiat de către fratele său : "Am auzit ce i s-a întâmplat. Îmi pare rău, chiar nu înţeleg cum de s-a ajuns aici. Am încercat să iau legătura cu el, dar nu am reuşit. Îi cunosc familia, ne-am vizitat des, pentru că în Germania locuiam aproape unul de celălalt. Pe fratele său însă nu-l cunosc. Îi doresc să fie puternic, aşa cum îl cunosc eu şi cu siguranţă va depăşi acest moment".

Yuksel Yeşilova a fost înjunghiat de fratele său mai mare, Murat Yeşilova, luni seară, în timpul unui meci din liga a doua turcă. Incidentul a avut loc în minutul 40 al partidei pe care Mersin Idmanyurdu o disputa în deplasare, cu Samsunspor. Yeşilova a fost înjunghiat de fratele său, venit până la marginea terenului, o dată în abdomen şi de cinci ori în şold.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite