Dorinel Munteanu: "Mi-ar plăcea să-l întâlnesc pe Ilie Dumitrescu ca antrenor advers"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că planurile lui Ilie Dumitrescu la Steaua sunt frumoase şi i-ar plăcea să-şi întâlnească fostul coechipier de la echipa naţională în postura de adversar de pe banca tehnică.

"Am fost colegi de echipă, suntem buni amici. Ilie are planuri frumoase acolo, mi-ar plăcea să-l întâlnesc în postura de antrenor advers. Nu am avut ocazia până acum", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu regretă că a ales să evolueze şi să antreneze formaţia Steaua . "A fost o greşeală din partea mea că am activat la Steaua şi, în ceea ce mă priveşte, nu se mai pune problema unei întoarceri în Ghencea. Dacă stau bine şi mă gândesc, consider că alegerea mea de a merge la Steaua a fost o greşeală pe care mi-o asum, pentru că am avut numai de suferit atât după ce am activat atât ca jucător cât şi după episodul în care am antrenat în Ghencea", a mai spus el.

Fostul internaţional a precizat că a ales să evolueze în trecut la Steaua datorită antrenorului de atunci al echipei, Victor Piţurcă. "Am ales Steaua deşi se spunea că sunt dinamovist şi din această cauză am avut probleme cu suporterii lui Dinamo, care poate chiar aveau dreptate. Dar eu am ales atunci Steaua pentru Piţurcă. Din păcate dânsul a plecat în perioada în care eu eram accidentat", a explicat Dorinel Munteanu

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că a refuzat să activeze în cadrul clubului Steaua. "A fost o discuţie normală, prietenească pe care am avut-o cu Piţurcă. N-am stat pe gânduri nicio clipă. Nu mă tentează Steaua, poate acum zece ani ar fi fost altceva. Şi asta din cauză că am un proiect aici la Galaţi şi nu mai sunt la vârsta la care să-mi iau tolba în spate şi să plec prin ţară", a spus Stan.

El a menţionat că nu înţelege cum se poate vorbi de o eventuală venire la Steaua a lui Mihai Stoica. "Nu pot înţelege cum azi te porcăi, te faci în toate felurile, mai ai puţin şi te şi baţi şi mâine te iei de gât ca fraţii. Asta denotă o lipsă de calitate umană crasă", a mai spus Stan.

Oţelul întâlneşte Steaua în etapa a IX-a a Ligii I, programată la 25 septembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite