Munteanu: ”Alte echipe se bat la titlu, nu Oțelul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contra vs Dorinel, sau duelul lupilor tineri
Contra vs Dorinel, sau duelul lupilor tineri

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați, a declarat că nu face o tragedie din jocul pierdut de echipa sa, scor 0-2, în deplasare, cu FC Timişoara și că sunt alte echipe care au forța să se bată la titlu, nu Oțelul.

"Sunt puţin dezamăgit, dar nu fac o tragedie din acest joc, mai sunt trei jocuri foarte importante. Îl felicit pe Cosmin, a reuşit să câştige, s-a apropiat la un punct de lider. Dacă marcam în prima repriză primii, altfel era jocul. Suporterii au văzut un joc frumos. Vom încerca să ne menţinem poziţia", a declarat Munteanu.

Munti nu a vorbit foarte mult despre arbitraj dar precizat, ușor ironic, că alte echipe au forța să se bată la titlu, nu Oțelul. "Nu vreau să comentez arbitrajul, a fost penalti la Antal, a fost galben sau roşu la Alexa", a spus Munteanu. "Oţelul nu are forţă, doar Timişoara, Steaua sau Rapid au forţă, noi am ajuns întâmplător şi încercăm să ne menţinem. Nu văd mare deosebire între Timişoara şi Oţelul, chiar dacă respect Timişoara", a mai adăugat tehnicianul Oțelului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite