Dorinel Munteanu:"Nu vom juca în Bucureşti meciurile din Liga Campionilor"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat după victoria din meciul cu Astra Ploieşti, scor 1-0, că nu crede că marile echipe bucureştene vor putea transfera jucători de la Oţelul Galaţi, indiferent de sumă, deoarece fotbaliştii nu vor renunţa la şansa de a juca în Liga Campuionilor.

"Nu cred că marile cluburi bucureştene vor putea transfera jucători de-ai Oţelului, indiferent pe ce sumă. Este şansa jucătorilor mei să joace în LC şi nu cred că vor renunţa la ea. Am vrea să jucăm în grupe pe un stadion unde suntem apreciaţi, nu cred că ar fi cazul în Bucureşti", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu s-a declarat încântat de victoria obţinută în ultima etapă a campionatului. ""Sunt fericit pentru că am demonstrat şi în ultimul meci că merităm titlul de campioană. Multă lume a făcut speculaţii că vom veni în excursie la Ploieşti, dar sunt bucuros că le-am infirmat. Din punctul meu de vedere, a fost un joc normal, de 3 puncte. Le-am spus jucătorilor mei că jocul acesta este important pentru ei, dar şi pentru mine, pentru a-mi crea o ultimă impresie asupra potenţialului nostru de acum. Din acest punct de vedere, sunt mulţumit de randamentul lor şi de atitudine", a explicat el.

Munteanu şi-ar fi dorit ca Oţelul să primească tricourile de campioni în urmă cu o săptămână. "Rezultatul muncii noastre este calificarea în grupele LC. Acum este momentul analizei, dar şi momentul unei vacanţe la finalul unui sezon foarte greu. La capătul celor 34 de etape pot să spun că sunt norocos că am lucrat cu acest grup de la Oţelul. Le mulţumesc jucătorilor, preşedintelui şi suporterilor care au avut încredere în noi. Ar fi fost frumos ca tricourile de campioni să ne fie înmânate acum o săptămână, dar aşa a decis Liga Profesionistă. Oricum, mâine, va fi sărbătoare la Galaţi", a adăugat tehnicianul.

Dorinel Munteanu a afirmat că vrea să rămână la Oţelul: "Am discutat prelungirea contractului cu Oţelul de astă iarnă, dar problemele echipei au fost atunci primordiale. Se va face şi noul contract în aceste zile, vreau să rămân la Galaţi. Dorinţa mea este ca în viitor să ajung în Germania, dar, deocamdată, mă gândesc doar la Oţelul şi la perioada care va veni".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite