Dorinel Munteanu respinge acuzaţiile lui Porumboiu: „NU fac blaturi, vreau să bat CFR-ul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul campioanei de la Galaţi, Dorinel Munteanu, s-a arătat extrem de dezamăgit de declaraţiile făcute de Adrian Porumboiu, care suspecta un blat la meciul dintre CFR şi Oţelul.

"Cine ne suspectează de prostii, aşa cum am văzut că s-a şi speculat, că sezonul trecut am fi făcut ceva aranjament cu CFR , se înşală amarnic. Orice echipă am pregătit şi-a apărat şansa corect pe teren, asta trebuie să ştie toată lumea. Sunt un om corect şi mereu cu gândul la fotbal, nu la prostii. Astea sunt zvonuri lansate de nişte persoane dubioase, nu vreau să comentez mai multOrice echipă am pregătit şi-a apărat şansa corect pe teren, asta trebuie să ştie toată lumea. Sunt un om corect şi mereu cu gândul la fotbal, nu la prostii. Astea sunt zvonuri lansate de nişte persoane dubioase, nu vreau să comentez mai mult",a spus Dorinel Munteanu pentru Ziua de Cluj.

"Vreau să câştig. Va fi un meci de care pe care, dificil, pentru că ei s-au întărit foarte mult şi trag din nou la titlu, dar vreau să înving şi asta îşi doreşte toată lumea din echipa mea", a mai spus tehnicianul Oţelului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite