Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau! Deşi suporterii nu-l agreează, Dorinel Munteanu a semnat cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După despărţirea amiabilă de tehnicianul italian Dario Bonetti, şefii lui Dinamo au ajuns la o înţelegere cu Dorinel Munteanu, care va fi prezentat oficial în cursul zilei de joi. Noul antrenor nu este agreat de suporterii dinamovişti, ştiut fiind trecutul său atât ca jucător, cât şi ca tehnician al rivalei de moarte Steaua.

Dorinel Munteanu, liber de contract după ce a plecat de la Oţelul Galaţi, a acceptat oferta făcută de acţionarii dinamovişti şi va prelua banca tehnică a lui Dinamo după demisia italianului Dario Bonetti. Deşi fanii alb-roşilor nu sunt de acord cu această mutare, Dorinel a semnat deja noul său contract pe doi ani şi jumătate cu echipa din „Ştefan cel Mare", urmând ca joi să fie prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă.
„Domnul Dorinel Munteanu va fi prezentat mâine într-o conferinţă de presă. Astăzi, el a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu Dinamo şi mâine urmează să semneze şi ceilalţi colaboratori ai săi", a spus Dragoş Săvulescu miercuri.

În ciuda faptului că totul a fost parafat, Dorinel Munteanu a rămas rezervat în declaraţii. „Lucrurile nu au fost clarificate la Dinamo, aşa că prefer să nu ies cu declaraţii. Aştept să se lămurească totul, apoi voi putea vorbi despre echipă", a spus „Neamţul".

Noul antrenor al lui Dinamo va fi ajutat de Cornel Dinu, care va îndeplini funcţia de director tehnic. De asemenea, tehnicianul de 44 de ani a pus condiţia ca toate salariile restante ale jucătorilor să fie achitate de către acţionari pentru ca viitorii săi elevi să nu mai aibă grija banilor.

Despărţire amiabilă de Bonetti

Ultimele rezultate înregistrate de Dinamo în campionat i-au nemulţumit profund pe acţionari, care au decis că nu-l mai pot lăsa pe italian antrenor. Picătura care a umplut paharul a fost înfrângerea suferită cu FC Vaslui, pe teren propriu, în etapa a 15-a a Ligii I.
Însă clauzele contractuale ale lui Bonetti i-ar fi obligat pe acţionari să bage adânc mâna în buzunar în cazul unei demiteri, astfel că finanţatorii au purtat negocieri cu italianul, care, în cele din urmă, a fost convins să-şi dea demisia, cu condiţia plăţii tuturor drepturilor salariale restante.
„Vreo 50.000 de euro susţinea că îi are de primit din 2009, plus prime pentru câştigarea Cupei şi a Supercupei României, dar şi salariul până la finalul anului. În total, vreo 150.000 de euro, bani care nu pot fi oferiţi, în nici un caz toţi o dată. Sperăm să accepte o eşalonare", au spus conducătorii lui Dinamo.

Palmaresul lui Bonetti ca antrenor al lui Dinamo este câştigarea unei Cupe a României şi a unei Supercupe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite