Tensiuni la Craiova. Dorel Stoica s-a contrat cu Zoro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenamentul de ieri al Universităţii a fost întrerupt spre final, timp de câteva minute, din cauza unei dispute între Stoica şi Zoro.

Conform unor surse surse ale Prosport, Stoica i-ar fi reproşat ivorianului lipsa de implicare la antrenamente şi atitudinea relaxată, deşi echipa e într-o situaţie dramatică. Spiritele s-au calmat după intervenţia antrenorului Reghecampf, dar, cu toate acestea, Stoica nu a mai continuat antrenamentul. Acesta a plecat de pe teren însoţit de secundul George Biţă, a ieşit în faţa stadionului şi a luat un taxi până la cantonament.

"E bine, înseamnă că sunt concentraţi!"

"A fost un schimb de idei între ei, nu trebuie să aibă mereu aceeaşi părere. Am vorbit, le-am spus că îmi pare bine că există astfel de discuţii, pentru că arată că sunt concentraţi", a comentat Reghecampf. Zoro nu se află la prima dispută cu un coechipier. În pauza meciului de la Timişoara, ivorianul a intrat în gura fraţilor Costea, nemulţumiţi de evoluţia sa din acel joc.

Reghe suspectează Bistriţa de blat!

Universitatea se află în luptă directă cu Bistriţa pentru a evita retrogradarea, iar oltenii se tem de jocuri de culise. Reghecampf chiar a vorbit despre această posibilitate. "Nu e posibil ca o semifinală de Cupă să se joace aşa. A fost incredibil să văd cum o echipă nu vrea să joace într-o finală. Văzând că nu îşi doresc, te poţi duce şi cu gândul că săptămâna viitoare au meci în campionat. Totuşi, nu cred că Dinamo îşi permite să piardă acasă", a mai spus tehnicianul oltenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite