Dolha a ajuns de râsul "câinilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilian Dolha ar putea părăsi Dinamo în această iarnă
Emilian Dolha ar putea părăsi Dinamo în această iarnă

Portarul dinamovist a greşit grav la primul gol încasat de Dinamo la Atena şi a deschis calea spre înfrângerii cu 0-3 în faţa lui Panathinaikos.După ratatea calificării în primăvara europeană, directorul tehnic Cornel Dinu a glumit pe seama goalkeeperului, iar şefii anunţă restructurarea lotului în iarnă.

Dinamoviştii au jucat doar o repriză la Atena şi au terminat meciul cu Panathinaikos în genunchi, cu un scor de neprezentare. Partida a fost echilibrată până în minutul 55, când portarul Emilian Dolha a scăpat mingea la o centrare banală, iar Rukavina a profitat şi a împins mingea în poartă.

„Ema” a fost făcut praf de toată lumea, inclusiv de directorul tehnic Cornel Dinu, care a glumit pe seama sa. „Dolha a apărat foarte slab. El are şi un nume de domnişoară, Ema, care îi oferă o slăbiciune definitorie”, a precizat ironic „Procurorul”. Fostul impresar Ioan Becali, un apropiat al clubului, l-a criticat şi el dur pe jucător: „Dolha este un portar slab, nu are valoare de Dinamo. Curcă şi Matache sunte peste el!”.

Portarul a greşit şi în ambele meciuri jucate de Dinamo cu Galatasaray, fiind vinovat la trei dintre cele şapte goluri primite de la turci. Gabi Tamaş a fost unul dintre cei mai activi jucători dinamovişti, trecându-şi în cont două mari ocazi de gol, dar nu a scăpat nici el de criticile lui Dinu: „Ultimele două goluri au fost marcate când Tamaş era plecat din apărare, el a mers în atac, iar asta a costat din punct de vedere al disciplinei echipei”. Pe locul opt în Liga I, şi eliminaţi din Europa, dinamoviştii sunt decişi să taie în carne vie în iarnă. „Vor rămâne doar cei care vor să joace fotbal. Veţi vedea un alt Dinamo în 2010”, avertizează Cristi Borcea, preşedintele executiv.

Torje: „Am avut prea mult ghinion”
Mijlocaşul Gabriel Torje s-a zbătut mult în prima repriză a meciului de aseară, fiind urmărit din tribună de trimişii unor cluburi din străinătate. Fotbalistul pune rezultatul dezastruos pe seama ghionionului, după ce dinamoviştii au trimis de două ori balonul în bară, iar o minge a fost scoasă de pe linia porţii: „Nu ştiu dacă suntem blestemaţi, dar aveam prea mult ghinion. Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm titlul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite