Dinu Gheorghe despre victoria din Europa League:"Am jucat bine, dar nu am câştigat nimic încă"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe,rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu 3-1 din deplasarea din Polonia, din manşa tur a play-off-ului din Europa League.

"Am jucat bine, am fost determinaţi, aşa cum stă bine unei echipe serioase, însă nu am câştigat nimic. Urmează returul de la Timişoara, la care sperăm că vom fi la fel de pregătiţi ca în meciul tur. Sper eu că am făcut o figură frumoasă. Trebuie să tratăm returul ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, trebuie să fim atenţi şi prudenţi, pentru că liniştea nu e bună niciodată. Noi suntem păţiţi în Europa", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul rapidist a menţionat că niciuna dintre cele cinci echipe româneşti prezente în play-off nu şi-a asigurat calificarea: "Nicio echipă nu este calificată sută la sută din cele cinci. Se poate spune că şanse mai mari sunt pentru Rapid, apoi pentru Steaua şi Vaslui, care au câştigat acasă, dar şi Dinamo are puterea să întoarcă rezultatul, iar Mediaşul se poate autodepăşi încă o dată".

Dinu Gheorghe a precizat că oficialii clubului îşi vor respecta promisiunile privind primele de calificare.
"Ce s-a spus despre prime se va respecta, a fost o promisiune din martie şi vom încerca să o respectăm, aşa cum vom încerca să facem şi de acum înainte", a spus preşedintele giuleştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite