Dinu Gheorghe: "Arbitrii sunt impresionaţi de culorile CFR-ului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinu Gheorghe
Dinu Gheorghe

Oficialul din Giuleşti a început războiul psihologic cu CFR.

Cu aproape două săptămâni înaintea derby-ului cu CFR Cluj, Dinu Gheorghe a început războiul psihologic. "Cei care arbitrează sunt impresionaţi de echipamentul CFR-ului. Dacă este planificat să fim executaţi, credeţi că daca vrobesc eu se schimbă ceva? Suntem echipă de pluton, pe noi nu e bagă nimeni în seamă.", a spus oficialul Rapidului la Sport.ro.

Dinu GHeorghe a mai dezvăluit că Eric, jucătorul celor de la Gaz Metan Mediaş, are şanse mici să ajungă în Giuleşti deaoarece este dorit de CFR Cluj. "Eric e un jucător interesesant, dar e sub contract cu Mediaşul, e mai complicat să îl aducem. Ei au o filieră către CFR. A plecat şi Bud acolo, am înţeles că şi Eric e în tratative. Nu avem forţa să ne luptăm cu CFR pentru un jucător. Mureşan are prietenie veche cu Horoba", a punctat Dinu "Vamă".

Oficialul Rapidului s-a referit şi la situaţia lui Moraes: "Încercăm să mai aducem un jucător, să ne completăm lotul. Moraes este un jucător foarte bun, dar nu putem să îl luăm. Am oferit 700.000, mai mult nu putem".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite