Revanşa lui Dolha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ema Dolha
Ema Dolha

În meciul din campionat de acum 11 zile, Dolha a gafat incredibil iar CFR Cluj - Dinamo s-a terminat 2-2. Acţionarii l-au criticta dur, dar „Ema" se poate răzbuna astăzi.

13 martie 2010. CFR Cluj - Dinamo, scor 2-2. Gazdele au obţinut un rezultat de egalitate în minutul 85 după o gafă de proporţii a portarului Emilian Dolha. Portarul a fost aspru criticat de conducerea clubului, dar a fost apărat de colegi. Aceştia i-au cerut lui Cornel Ţălnar să aibe încredere în portar. Dolha a fost titular cu Steaua şi Oţelul şi nu a mai gafat. "Vestiarul lui Dinamo n-a fost niciodată atât de unit. De trei-patru ani n-a mai fost aşa. Şi suporterii simt asta. Galeria l-a aplaudat pe Dolha la Cluj după ce a greşit. De foarte mult timp nu s-a mai vazut aşa ceva la Dinamo. Jucătorii i-au spus lui Ţălnar că Ema Dolha trebuie să joace cu Steaua pe răspunderea lor", a afirmat Vasile Turcu la sport.ro.

În schimb, acţionarul dinamovist s-a arătat dezamăgit de Ianis Zicu şi de Adrian Cristea."Când era la Rapid, Zicu îţi câştiga singur un meci. Şi Adrian Cristea ne-a câştigat destule meciuri. Dar nu mai văd eu determinarea aia de la ei. Când intră în teren trebuie să dea totul. Şi două minute dacă intră trebuie să dea totul", a spus Vasile Turcu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite