Borcea: "Dacă nu bat CFR, jucătorii stau în cantonament până în mai"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Două victorii şi un egal sunt rezultatele dinamoviştilor în acest retur. Cu toate acestea, Borcea este nemulţumit şi îi ameninţă pe jucători că trebuie să învingă CFR Cluj.

„Trebuie să batem la CFR, altfel ieşim din cursa pentru titlu. Am mai primit o oportunitate după rezultatele din această etapă, acum nu ne mai permitem paşi greşiţi. Nu am vorbit cu băieţii, dar le-am transmis prin Marius Niculae că vor sta în cantonament până în mai dacă nu bat CFR", a spus Cristi Borcea la Digi Sport. Oficialul dinamovist s-a arătat încântat de egalul Stelei cu Unirea Urziceni. Motivul? Nu vrea ca „roş-albaştrii" să câştige campionatul.
Partida dintre CFR Cluj si Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00.

Zicu ar cam vrea să plece
Pus la colţ de şefi după egalul cu Ceahlăul, scor 1-1, Ianis Zicu este tentat să plece din Ştefan cel Mare. „Acum nu mă gândesc să plec pentru că nu am de ce şi nu pot să plec, dar la vară vom vedea", a spus mijlocaşul. Altfel, acesta s-a arătat mulţumit de faptul că Dinamo a intrat iar în lupta pentru titlu. „Important e că am ajuns după trei etape să contăm din nou. E prematur să spui care e cea mai puternică echipă acum. Nu s-a încheiat niciun campionat", a afirmat Zicu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite