Zicu a depus memoriu la LPF să devină jucător liber de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Zicu
Ianis Zicu

Mijlocaşul dinamovist Ianis Zicu a depus la Liga Profesionistă de Fotbal un memoriu prin care solicită să devină jucător liber de contract, invocând întârzierea drepturilor salariale de către club, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, agentul jucătorului, Victor Becali.


"Ianis Zicu a depus un memoriu la ligă să devină jucător liber pe baza întârzierilor salriale. Nu avea alte motive. Eu nu am nicio ofertă pentru el. Ce ofertă să am? Unde a jucat Zicu în ultima vreme ca să am oferte pentru el? Acum nu ştiu dacă poate deveni jucător liber pentru că nu eu am depus memoriul, el singur l-a depus. Se judecă, dar să vedem ce se decide. Unde să se ducă Zicu? El crede că dacă a depus memoriu gata se rezolvă tot şi devine jucător liber. Să vedem ce va fi, pentru că Dinamo nu se poate prezenta astăzi", a declarat Becali.

Ianis Zicu face parte din lotul FC Dinamo care a plecat, marţi dimineaţă, la Atena, în vederea meciului cu Panathinaikos, din ultima etapă a grupei F a Ligii Europa.

"Nu se poate spune că Dinamo şi-a bătut joc de el, clubul a cheltuit nişte bani în timpul cît a fost accidentat şi nu ştiu de ce a procedat Ianis aşa . Am avut mare încredere în el, ni l-am dorit mult la echipă, cred că e un moment de rătăcire în ceea ce-l priveşte. Poate a şi fost sfătuit greşit de către prieteni, dar mai mult nu cred că are rost să comentez. Îmi doresc să intre în teren la Atena şi să facă ceea ce ştie cel mai bine, să fie din nou jucătorul pe care îl ştim", a reacţionat Vasile Turcu.

"Nu pot sa cred ca Zicu si-a depus actele sa devina liber de contract! Dinamo il plateste de trei ani, nu pot sa cred ca a facut asta! Trei ani i-am dat bani, iar el nu a jucat nimic. Ba probleme cu mama, ba cu tata, ba cu sotia. Noi am fost alaturi de el mereu", a spus Cristi Borcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite