Dinamo a încetat definitiv colaborarea cu Astra Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo
Dinamo

Clubul Dinamo a anunţat, luni, printr-un comunicat, că nu va mai împrumuta niciun jucător sau antrenor la Astra Ploieşti pe viitor, ca urmare a declaraţiilor date de oficialii prahoveni, conform cărora conducătorii roş-albilor au încercat să-i corupă pe Ganea şi Miranda înaintea meciului direct.

Oficialii dinamovişti susţin că pe viitor nu vor mai ajuta în niciun fel Astra, deşi, în ultimul sezon, au detaşat acolo patru oameni din staff-ul tehnic, Ion Moldovan, Emil Ursu, Gheorghe Niţu şi Constantin Niculae, şi 9 fotbalişti, Eugen Crăciun, Georgian Păun, Liviu Ganea, Cornel Predescu, Marius Alexe, Nicolae Muşat, Osvaldo Miranda, Cristian Munteanu şi Silviu Izvoranu.

De asemenea, conducerea din Ştefan cel Mare anunţă că a cerut deja clubului Astra ca Păun, Miranda, Crăciun şi Ganea să revină din această iarnă la Dinamo. "FC Dinamo a notificat clubul Astra Ploieşti, conform acordurilor de transfer, privind încetarea transferurilor temporare la finalul acestui tur de campionat în ceea ce-i priveşte pe jucătorii Eugen Crăciun, Georgian Păun, Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda", se mai arată în comunicatul roş-albilor.

Antrenorul Astrei Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, luni, că oficialii clubului din Ştefan cel Mare i-au contactat pe Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda şi le-au sugerat să nu evolueze corect în partida directă dintre cele două formaţii, din etapa a 16-a a Ligii I. "Ganea şi Miranda au fost sunaţi de cei de la Dinamo şi li s-a transmis că dacă nu vor juca ce trebuie, vor avea de suferit pe viitor. Mie nu îmi place asta, nu este fair-play, este doar un simplu joc şi consider că ei, jucătorii, trebuie să fie profesionişti. Este făcută această presiune după cererea lui Dinamo ca fotbaliştii împrumutaţi să se întoarcă la echipă. S-a întâmplat la fel cu Alexe, după meciul cu Rapid. Este inadmisibil ca regulamentele româneşti să permită ca un jucător să joace într-o etapă la o echipă şi în următoarea etapă la altă echipă", a spus Napoli.

Partida Astra-Dinamo, din cadrul etapei a 16-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 20:00, la Ploieşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite