Dinamo-Turcu:"Dacă Napoli nu are încredere în jucători, să nu-i utilizeze!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Turcu
Vasile Turcu

Vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, luni, agenţiei NewsIn, că nu i se par normale acuzele lui Nicolo Napoli la adresa conducerii din Ştefan cel Mare, cu privire la Ganea şi Miranda, şi îl sfătuieşte pe tehnician să nu îi folosească pe cei doi jucători dacă nu are încredere în ei.

"Sunt prea prieten cu domnul Niculae ca să-i jignesc angajatul, însă nu e normal ce a zis Napoli. Eu îl apreciez pe italian, a făcut treabă bună la Craiova şi acum la Astra, însă cred că a vrut să pună şi el presiune. Ca să nu fie nicio discuţie şi dacă nu are încredere în acei jucători, ar fi mai bine să nu îi folosească. Cum să ajungă un conducător de la Dinamo să-şi sune jucătorii să să le spună să nu joace corect? Absolut nimeni nu a luat legătura cu ei. Dacă eşti bun, arat-o pe teren! În Cupă, cine au fost cei mai buni jucători ai Astrei? Jucătorii împrumutaţi de Dinamo la Ploieşti", a spus Turcu.

Oficialul dinamovist nu se teme de confruntarea de la Ploieşti: "Nu îmi este frică de niciun adversar, deci nici de Astra. Îmi e mai teamă de jucătorii lui Dinamo, care trebuie să evolueze foarte bine şi să nu mai rateze aşa de mut ca în ultimul timp. Nu cred că va fi un meci cu durităţi, însă sunt convins că jucătorii ambelor echipe vor evolua cu mare determinare".

Antrenorul Astrei Ploieşti, Nicolo Napoli, a declarat, luni, că oficialii clubului din Ştefan cel Mare i-au contactat pe Liviu Ganea şi Osvaldo Miranda şi le-a sugerat să nu evolueze corect în partida directă dintre cele două formaţii, din etapa a 16-a a Ligii I. Tehnicianul susţine că nu îi va folosi pe cei doi jucători în meciul cu Dinamo, pentru a-i scuti pe aceştia de o presiune suplimentară, dar şi pentru a evita toate suspiciunile legate de acest caz.

Partida Astra-Dinamo, din cadrul etapei a 16-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 20:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite