Lupu: "S-a văzut lipsa de experienţă a lui Şumi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Lupu crede că lipsa experienţei lui Şumudică, tactica din a doua repriză a dus la succesul lui Dinamo în faţa Rapidului.

"În prima repriză, Rapidul a dominat clar, însă eu am mizat pe schimbările lui Andone. E ruşinos să conduci cu 2-0 la pauză şi să iei bătaie cu 3-2. Aici s-a văzut lipsa de experienţă a lui Şumi, care nu a ştiut să îi ţină cu picioarele pe pământ. Dacă luau bătaie cu 1-0, era ceva, însă acum, să pierzi de la 2-0 e jenant. Mă tem pentru ce va fi, un astfel de meci lasă urme pentru viitor. Eu anticipasem că meciul va fi decis de banca tehnică: jucătorii se cunoşteau bine, sunt de valori apropiate. ", a spus Lupu la gsptv.

În ceea ce priveşte apărarea extrem de fragilă a lui Dinamo, Lupu a punctat: "Când câştigi 3-2 mai contează? E o problemă, e adevărat, îmi dau seama că lui Andone nu îi convine să se chinuie în fiecare etapă aşa".

Dinamo a revenit pentru a doua oară de la 0-2 în acest sezon. Dacă în etapa precedentă, câinii au obţinut un egal, 2-2, la Târgu Jiu, aseară alb-roşii s-au impus cu 3-2 în faţa Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite